top of page
Louise Dequeker

LOUISE DEQUEKER

Master in de Kinderkinesitherapie - Kinesitherapie 
Bobaththerapeut

Ik studeerde in juni 2018 af als master in de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen met een specialisatie in kinderkinesitherapie. Ik liep stage in verschillende ziekenhuizen, privépraktijken en kinderpraktijken. Als kroon op de opleiding ging ik in mijn laatste masterjaar stage lopen in een kinderziekenhuis in Rwanda. Een geweldige ervaring waardoor ik zowel professioneel en als mens enorm ben gegroeid. 
Naast de opleiding kinesitherapie volgde ik de typ10 cursus, bijscholingen omtrent ademhalingskine en studeerde ik het postgraduaat 'pediatrische revalidatie bij neurologische aandoeningen', ik ben dus ook bobaththerapeute.  
In mijn visie op kinesitherapie ga ik samen met de patiënt, het kind, de ouders, op zoek naar de ideale begeleiding en therapie voor zijn/haar specifieke probleem.  Ik help jullie graag verder in mijn multidisciplinaire kinderpraktijk De Boomhut te Veurne. Verder werk ik als zelfstandige kinesitherapeut in De Waaiberg, een voorziening voor mensen met een hersenaandoening. 

Bijscholingen en specialisaties: 

- Respiratoire kine bij baby's en kinderen 

- Typ10, blind leren typen 

- Postgraduaat pediatrische revalidatie bij neurologische aandoeningen
Bobaththerapie
- Relaxatietherapie 
bij kinderen 

- Taping bij kinderen 

bottom of page